Oefentherapie Mensendieck Voorschoten

Behandeling via beeldbellen

Wij als beroepsgroep zijn heel blij met de mogelijkheid van beeldbellen, Mensendieck leent zich namelijk perfect voor werken op afstand en onze beroepsgroep is al jaren bezig om deze service bij de verzekeraars voor elkaar te krijgen.

Sinds het begin van de corona crisis bied ik deze mogelijkheid aan en eigenlijk zijn de patiënten die daar gebruik van maken erg enthousiast. Ik kan nu namelijk echt goed meekijken met de situatie die anders vaak geschetst moet worden op de praktijk. Hierbij kan gedacht worden aan de (tijdelijke) werkplek, bij (thuis)sport, situaties thuis die problemen geven en hoe deze het meest gebruikt kunnen worden.

Ook bij slaaptherapie creëert dit een ideale situatie omdat de oefeningen en de lessen ook vanuit de eigen slaapkamer of zelfs bed geoefend kunnen worden.

Dit betekent een service die zorgt voor een nog betere aansluiting op u en uw situatie.

Hoe werkt het:

  • Ik werk momenteel met clickdoc.
  • Voordat de behandeling begint, krijgt u van mij een code toegestuurd via telefoon of email.
  • Zodra u hierop klikt, wordt u bij mij ingebeld in een beveiligde omgeving.
  • Er is dus geen software installatie nodig en u bevindt zich direct in een beveiligde omgeving.

Zodra u ermee inbelt komt u bij mij in de virtuele wachtkamer terecht. Hiervandaan bel ik u zodra de behandeling voor u is afgesloten. Na opnemen wordt er eerst een grijs scherm weergegeven om na enkele seconden over te gaan op beeld en start de behandeling.

Extra informatie over beeldbellen met clickdoc vindt u hier.